Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

RÉMISZTŐ TEGNAPI KORONAVÍRUS ADATOK: 4 huszonéves belehalt, 47 egészséges is elhunyt

koronavirus-halalozas-infostart-hu.jpg

Sajnos most már a fiatalokat és az egészségesebb honfitársainkat is elragadja az immár egy éve tartó koronavírus járvány. Megnéztük a hivatalos kormányzati oldalon az elhunytak listáját, és meglehetősen borús tényeket találtunk.

Az elmúlt nap legfiatabb áldozata a COVID-járvány harmadik hullámában egy 23 éves férfi volt. Neki nem volt ismert alapbetegsége. Nem ő volt az egyetlen 30 év alatti áldozat, ugyanis tegnap négyen haltak meg ebből a korosztályból, rajta kívül két 26 és egy 29 éves nő, utóbbinak szintén nem volt ismert alapbetegsége.

A tegnap elhunytak közel 20 (!) százaléka 60 év alatti volt, közel a fele, egészen pontosan a 206-ból 96-an pedig nem töltötték be a 70. életévüket.

Nem jobb a helyzet az elhunytak esetleges betegségei szempontjából, ugyanis a tegnap elhalálozottak közül 47-en, vagyis közel a negyedének nem volt ismert alapbetegsége.

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk ezért kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9716497642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása