Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VIDEÓN A TATABÁNYAI DROGOS RAMBÓ: verte a barátnőjét és autón ugrált fényes nappal

A Tatabányai Törvényszéken csütörtökön előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki bedrogozott állapotban verte a barátnőjét Tatabányán, majd autókra ugrált. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a férfit, mint különös visszaesőt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

A vádirat szerint a férfi és élettársa 2020. április 4-én Tatabányán, a Szőlődomb utcában a járdán haladtak, egymással vitatkoztak. Vita közben az ittas állapotban lévő férfi kiabált a nővel, miközben őt többször megütötte, kétszer még meg is rúgta. A nő a földre esett, de ez a férfit nem hatotta meg, mintegy két méteren keresztül a járda melletti fűre húzta. Ezután a férfi az élettársától eltávolodott, a földre feküdt, a földet ütlegelte, miközben a kiabálást folytatva élettársát sértegette. A nőnek sérülése szerencsére nem keletkezett. 

Mindez nem volt elég a vádlottnak, ugyanis ezt követően a férfi kiment az úttestre, ahova akkor érkezett meg egy személygépkocsi. A vádlott kiabálva az autó felé futott, annak sofőrje csak vészfékezéssel tudott megállni. A férfi futtában a gépkocsi motorháza tetejére felugrott. A sofőr a gépjárműből kiszállt, az elkövetőt számonkérte, mert az autó megsérült a cselekménytől. A vádlott ekkor az úttestet elhagyta, de a gépkocsira történt felugrásával 78 ezer forintnyi rongálási kárt okozott kár: 78.000,- Ft. 

 Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat, mint különös visszaesőt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje. 

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre.

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1716433866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása