Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AKI ROLANDDAL ÖSSZEFUT A SZENT BORBÁLA KÓRHÁZBAN … ! Hatalmas mosollyal távozik!

roland-zorall-szentborbalafb.jpg

Fantasztikus arcként, vagyis „zorall-arc”-ként írják le a sterilből Kocsis Rolandot.

Elsőre, Roland méretei: 193 centi magas és nem a nádszál típus, s hát van néhány tetoválása, fülbevalója, nem gondolná az ember. Pedig egy tüneményes dolgot talált ki. Ami miatt azt mondják, kívül-belül jó ember. 

Napi üzenetein keresztül csal mosolyt munkatársai arcára és derűt a lelkükbe. Hogy mindezt miért?

“Egyre több dolgozón vettem észre, hogy feszült. Kaptunk sok hideget minden téren, mindenhonnan, és ha a belső feszültség fokozódik, annak nem lesz jó vége.  Ezért gondoltam, hogy a munkám során a sterilből osztályokra küldött szakmai anyagokra csomagolok egy-egy napindító szép üzenetet is. Ha csak ennyit tudok megtenni, hogy mosolyt csaljak a dolgozók arcára, már elértem a célom.”

A Roland-féle ars poetica: „Hagyd, hogy a mosolyod megváltoztassa a világot, de ne hagyd, hogy a világ változtassa meg mosolyod.” 

uzenet-sztborbala-roland.jpg

Kocsis Roland szeret jót tenni másokkal, vallja, ez az öngyógyítás egyik legjobb módja, mert aki tud segíteni másoknak, az jobban érzi magát. Róla is azt tartják: a legpuhább szíveken van a legkeményebb kéreg. 

Reméljük sok helyen vannak Rolandok!

(via Szent Borbála Facebook)

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5716404750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása