Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

INDUL A NEMZET ZSAROLÁSA: a korlátozások feloldásához sok embernek be kell oltania magát

kasler_miklos_nevet.jpg

Addig tartja fenn a korlátozásokat a kormány, amíg az átoltottság el nem éri a kellő mértéket - nyilatkozta udvari sajtósának az emberminiszter.

Magyarország több vakcina gyártó cégtől megrendelte a vakcinák különböző fajtáit, a járványügyi intézkedéseket az oltás időtartama alatt is fenntartják, addig, amíg az átoltottság kellő mértékű nem lesz, és nem kell tartania az embereknek attól, hogy megkapják a koronavírus-fertőzést - ezt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az Életközelben aktuális adásában mondta.

Kásler azokra a vádakra, hogy mennyire szervezett az oltás leszögezte: a magyar oltási rendszert kidolgozták, ahogy érkezik a vakcina Magyarországra, úgy fogják az embereket beoltani.

Riporterének kérdésére emlékeztetett arra, hogy a Pfizer-vakcina esetében az Európai Unió rendelte meg a vakcinát és osztja szét lakosságarányosan. A magyar egészségügy rendkívül gyorsan és szervezetten teszi hozzáférhetővé az emberek számára az oltási rend szerint – tette hozzá.

A témában végül komoly indokot is felhozott az alákérdező sajtómunkás kérdésére: Mit üzen az oltás miatt aggódóknak? Kásler miniszter nevetve erre annyit mondott, hogy ne aggódjanak, mert nincs miért! Pont.

Igazi szakmai érv!

 

Láttál, hallottál olyat, amit szerinted érdemes a tatabányaiakkal megosztani! Bármit találtál, ha nálunk a helye, küldd el a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. 

Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6816378580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása