Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NŐK, AKIKET HIÁBA ÜLDÖZNEK A TATABÁNYAI ZSARUK: egyelőre bottal ütik a nyomukat!

korozott-nokcimlap-tbrk-2020decvege.jpg

Év elején indítottunk egy sorozatot, ahol a különböző típusú bűncselekmények miatt körözött személyek képeit és alapvető adatait tesszük közzé. 

Természetesen kizárólagosan a hivatalos rendőrségi felhívásokból dolgozunk és csak azokat az információkat tesszük közzé, amelyek ott szerepelnek. Amennyiben hibásan történik a közzététel, arra sajnos nincs mód, hogy felülbíráljuk, megkérdőjelezzük a rendőrségi hivatalos oldal hitelességét. Nyilvánvaló, amennyiben jelzést kapunk és megtörténik az elektronikus felületen a korrekció, akkor mi is módosítjuk, vagy szükség esetén töröljük a cikkünket.

A körözések kapcsán megkérdeztük a rendőrséget, hogy előfordulhat-e, hogy valaki csakúgy felkerül a listára, de elmondták, hogy ennek valószínűsége gyakorlatilag nulla. A mai világban még a hajléktalanok is gyakorlatilag elérhetőek. Persze ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy kommunikáljon a rendőrökkel, az ott találhatja magát a listán és kellemetlen helyzetbe kerülhet.

Most a jelenleg körözött hölgyeket vesszük sorba, ők vannak kevesebben!

Álljon hát itt a lista a körözött bűnözőkről, akiket a Tatabányai Rendőrkapitányság embereinek még nem sikerült elkapnia, a felhívás végén található az elérhetőség, ahová jelezni lehet, ha valaki tud róluk valamit:

korozott-marosanrenata-tbrk-dec18.jpg

Név: MAROSÁN RENÁTA

Születési hely: TATABÁNYA

Születési dátum: 1997-06-15

Állampolgárság: MAGYAR

Körözés oka: KISKORÚ VESZÉLYEZTETÉSE

Körözés elrendelésének időpontja: 2020-12-15

korozott-nemethandreaildiko-tbrk-2020okt06.jpg

Név: NÉMETH ANDREA ILDIKÓ

Születési hely: BUDAPEST 12

Születési dátum: 1981-11-23

Állampolgárság: MAGYAR

Körözés oka: LOPÁS

Körözés elrendelésének időpontja: 2020-10-06

korozott-baloghlajosne-tb-2020szeptvege.jpg

Név: BALOGH LAJOSNÉ

Születési családi és utónév: ÁG FRUZSINA

Születési hely: MÓR

Születési dátum: 1994-12-30

Állampolgárság: MAGYAR

Körözés oka: LOPÁS

Körözés elrendelésének időpontja: 2020-09-16

korozott-varadiangela-tbrk-2020decvege.jpg

Név: VÁRADI ANGÉLA

Születési hely: BUDAPEST

Születési dátum: 1993-01-12

Állampolgárság: MAGYAR

Körözés oka: CSALÁS

Körözés elrendelésének időpontja: 2017-02-24

Aki a képeken látható személyeket felismerik vagy a bűnözőkkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

(fotók: police)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7016358926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása