Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÉJSZAKAI OSONÓ-VERSENY TATABÁNYÁN! Igazi vírustagadóknak a novemberi éjszakákra

tbejszaka.jpg

Van, ahol már meghirdették, talán Tatabányán sem marad ki az úgynevezett Éjszakai Osonó-Versenyek szervezéséből, az igazi kiéhezett vírusellenes helybéli osonóknak.

A tatabányai Járjunk Tilosban Egyesület (ami győri hasonszőrű testvérpárja) nevében éjszakai osonó-versenyt rendezhetnek novemberben bármikor 23.00 órai kezdettel.

A nevezés díjtalan ám a rendőrség által kiszabott bírságokért a rendezők nem vállalnak felelősséget! Gyülekező a Május 1. park köztéri kútjának közepén. Innen indul törvénytörő csapatunk. A rendezvény támogatója a Tatabányai Transzvesztita Betyárok és Sámánok Szövetsége.

Útvonal: A felújított Tulipános ház udvara- Az épülő katolikus gimnázium --Multifunkcionális Sportcsarnok - volt Lölő pláza -Városháza WC-je -Tatabányai vasútállomás - Ipari park - Régi buszvégállomás - Turul-szobor. 

A beérkezőket a beérkezés sorrendje szerint igazi bányász üvöltéssel köszöntenék.

A rendőrség által elfogott, megbírságolt osonókat szomorú szemmel táncos házibulikon sajnálják majd. A véglegesen eltűnt versenyzőket osonó hősökké avatják.

Lenének kiegészítő feladatok is:

Rendőrök fotózása: 1 pont.

Tatabányai politikusok fotózása: 5 pont

Valamirevaló tatabányai politikusok fotózása: 123457 pont.

A megépült új vasútállomás fotózása: 123456789 pont.

Katonák bajszának meghúzása: 3 pont.

A legtöbb pontot gyűjtő versenyző a tatabányai ellenzéki politikusok beszédeit hallgathatja este 8 és reggel 5 között. Valamint csasztuskákat énekel az ablaka alatt Schmidt Csaba és Turza Károly.

Ha szívesen osonna, szájmaszkban, gázálarcban vagy mindezek nélkül, csatlakozzon, és hozzon pénzt bírságra.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük! 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5816285566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása