Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI KUTYA-CICA HÍRADÓ: elhozzuk nektek, akiket örökbe fogadhattok

kutya-hirado-tbcimlap-1011_1.jpg

Nagyon fontos munkát végez Tatabánya és környékén A Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület, amelynek célja, hogy minél több a Tatabányai Ebrendészeti Telepre leadott illetve az utcán befogott állatot gazdához juttasson. 

Sokan találkozunk mindannyian ezzel a problémával, hogy az állatok utcára vagy az erdőbe kerülnek, magukra hagyva, a gondatlan “gazdák” jóvoltából. Mi is, a magunk módján segíteni szeretnénk abban, hogy minél több kutya és macska új, normális gazdára találjon. Ezért minden héten írunk egy kutya-macska örökbefogadási híradót, amiben beszámolunk arról, hogy éppen milyen házikedvencet vihetnek haza a tatabányaiak, és ha ismerjük, még a történetüket is megosztjuk olvasóinkkkal.

Ebben partnerünk a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület, akik a képeken látható állatokról is megosztottak velünk információkat. Velük kezdjük híradónkat, most többek között a következő kutyusokat és cicusokat lehet örökbe fogadni.

A képeken is jól látható a két szuper aranyos kutya: 

kuyta1.jpg

Chris 4-5 év körüli mudimix, Bundás egy idősebb puli. Mindketten kanok, Chris ivartalanítva is van. A pásztorkutyák tipikus természetével rendelkeznek, tehát rendkívül intelligensek, kitartóak és jól kiképezhetők.

kutya2.jpg

De ne feledkezünk el a macskákról sem, mert sajnos sokszor ők is hasonló sorsa jutnak mint a kutya sorstársaik.

cica1.jpg

Most két macseszt mutatunk meg önöknek: Grétikét és Arielt. Gretike 5 hónap körüli, Ariel pedig 3 hónapos házicica lány.

cica2.jpg

Akit a kutyusok érdekelnek kérjük hívja a 06706102208-as telefonszámot, ez a szám a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület száma és örökbefogadás ügyben hívható!  De meg lehet őket találni a Facebookon is: Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület vagy Tatabányai Ebrendészeti Telep Örökbefogadás oldalakon.

A telep hétfőtől -péntekig  látogatható, ha valaki örökbe szeretne fogadni egy állatot. Hétvégén is várják a kis kedvencek megmentőit, de mindenképp célszerű időpontot egyeztetni.

A telep címe: Tatabánya Bogáncs utca 3. (Ha így nem  találja a navigáció, akkor Vigadó utca)

A cicák örökbefogadása ügyében keresse Katit: a +36 30 884 2673 számon.

Nagyon szurkolunk, hogy minél több aranyos jószág gazdára és otthonra találjon. Ne felejtse, minden héten Kutya-macska örökbefogadási híradó a Boldogulj Tatabányán!

Fotó: Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8916235118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása