Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEM MUSZÁJ ENGEDNI, HA TÚL RÁMENŐS A KÉMÉNYSEPRŐ CÉG: Mindenki választhat

kemenysepro.jpg

Évente–kétévente, függően attól, hogy milyen berendezéssel fűt valaki, kötelező a kéményseprés. Azokban az ingatlanokban, ahova cég van bejegyezve, ez nem ingyenes. Előfordulhat, hogy a pénzért kéményseprést végző cégek becsengetnek, és kierőszakolják, hogy ők végezhessék el a munkát.

A fűtőeszközöket szakemberrel évente egyszer ellenőriztessük, és tisztíttassuk ki – hívta föl a figyelmet a katasztrófavédelem szóvivője. 

A lakossági kéményseprés minden esetben ingyenes, de ha egy ingatlanban be van jegyezve valamilyen gazdálkodó szervezet, akkor már nem fakultatív, és fizetni kell érte-írja a Infostart.

Az BM OKF szóvivője hozzátette: utóbbiak esetében elképzelhető, sőt, elő is fordul, hogy egy kéményseprést végző cég maga jelentkezik a kötelezően elvégezendő munkára, de mindenki maga dönthet arról, hogy kíván-e élni a lehetőséggel. Nem bújhatnak ki a kéményseprés alól, de azt

mindenki maga dönti el, hogy melyik cég szolgáltatását veszi igénybe,

ugyanis az árképzésben, miután piaci  alapon dolgoznak a vállalkozások, lehetnek differenciák, tehát nem feltétlenül egységes.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr316235136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása