Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI AUTÓSOK FIGYELEM: a környéken erre számíts az M1-es autópályán

aszfalltozas.jpg

Magyarország egyik legnagyobb forgalmú közúti szakaszán továbbra is végzik a felújításokat.

Az M1-es autópályán jelenleg három szakaszon végeznek forgalomtereléssel járó munkát. A Tatabánya és Tata közötti szakaszon a Budapest felé tartókat a 64-es és 60-as km között a külső és leállósávra terelik. A Hegyeshalom felé tartó két sávot lezárták, így most a teherautók a leálló sávot, a személyautók pedig az ellenkező oldal belső sávját használhatják. Fontos változás, hogy a 61-es km-nél lévő Tatabánya-Centrum csomópontban újra fel lehet hajtani Hegyeshalom felé! 

A szárligeti csomópont és a Zsámbéki pihenő között, (46-28 km) valamint a biatorbágyi szakaszon, az M0-s autóút és a Sasfészek-tó pihenőhely (16-21 km) között is sávelhúzásos tereléssel halad a forgalom. A 16-os és a 21-es km között Hegyeshalom felé a külső- és a leálló sáv járható. A főváros felé tartók az érintett 5 km-es szakaszon a belső sávot, illetve az ellenkező oldal belső sávját használhatják. 

Fontos, hogy akik Budapest felé autóznak, és az M0-s autóútra szeretnének ráhajtani, ne térjenek át az ellenkező oldalra, mert csak a saját oldalról érhető el az autóút. Ugyanígy, aki Győr felől érkezik és a 39-es km-nél a bicskei lehajtón szeretné elhagyni a pályát, használja a külső sávot.

Az 54-es km-nél lévő Harkályos pihenőt mindkét oldalon megnyitották.

A biatorbágyi felhajtót még zárva tartják, ott nem lehet az M1-esre felhajtani Budapest felé. 

Ide kapcsolódó hír, hogy a biatorbágyi felhajtóág lezárása miatti megváltoztatták a forgalmi rendet az 1-es főút és az M0-s autóút csomópontjában, a körforgalomban. A főúton a Biatorbágy felől érkezők már két sávon tudnak behajtani: a külső sáv az ipari park felé vezet, a belsőből pedig az M0-s autóútra tudnak felhajtani. (A Budapest irányából érkezőket nem érinti a változás.)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2916182554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása