Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

IGAZAT MONDHAT BENCSIK JÁNOS: 5 év múlva lesz új tatabányai vasútállomás?

bencsik-miniszteribiztos-fboldala-vasutallomasno.jpg

Ha minden klappolni fog, 4-5 év és a Konzum épületével is kezdenek valamit, mert kész lesz az új tatabányai vasútállomás, és kiürül az épület, írja címzetes Bencsik János miniszteri biztos uram a Facebookon. 

Tyűha, mondja az egyszeri bányász, ez mán döfi. Csak az a baj, hogy az a vasútállomás egyszer már elkészült, pontosan 2018. március 15-én, csak nem ebben a világban, hanem egy párhuzamos univerzumban. Annak idején, ha még emlékeznek, maga a miniszterelnök ígérte meg Schmidt Csaba akkori városvezetővel együtt, lett is belőle egy nagy semmi. Most pedig Bencsik nemzeties tekintetű miniszteri biztos urunk ígéri meg, hogy már csak 4-5 év, emberek, és lesz állomás meg a Konzum épületével is kezdünk valamit. Persze ez ügyben is egyeztetett a csipkerózsika álmából felébredt nemesünk.

“A találkozó másik témája a Konzum épületének jövőbeni hasznosíthatósága volt, miután az új vasútállomás megépítését követően szinte teljesen kiürül az említett épület. Ebben a kérdésben még a tél folyamán egyeztettünk Polgármester asszony főtanácsadójával, majd márciusban a város polgármesterével is. Koncepcionális kérdésekben itt is egyetértés mutatkozik. Elviekben tudom támogatni, hogy a piac a Konzum épületébe költözzön, de miután ez tovább rontaná a jelenleg is gyenge lábakon álló parkolási lehetőségeket, ezért egy csomagban kell kezelni azt a P+R parkolási feltételek javításával.”

Szegény ember, aki még ígérni sem tud, csak lassan már sok lesz ebből az ígérgetésből, attól tartok valamit intézni kell a képviselő uramnak, mert a tatabányaiak még egy fel nem újított vasútállomást nem fognak tolerálni, az tuti. Nyilván most meg kell megígérenie, hiszen hamarosan választások, meg majd elindul a kampány is, és mindenki tudja, ez az állomás fáj legjobban a helyieknek. Mi szurkolunk a miniszterelnöki biztosnak, hogy biztos meglegyen ez a beruházás, mindannyiunk érdekében.

Csak nehogy jöjjön Viktor gazdi és megint megígérje, hogy 2 év alatt megcsinálják!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7016139934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása