Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HOLNAP A TATABÁNYAIAKNAK IS IRÁNY A STRAND! Hétfőre kiadós zivatarban lehet részed

idojaras-jo-rossz-vasarnap-hetfo.jpg

Holnapra még remek időt, igazi nyári meleget ígér a meteorológia.

Napközben a fátyol-, és kevés gomolyfelhőzet mellett sok napsütésre számíthatunk, estig csapadék nem várható. Helyenként megélénkül a délkeleti, déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 17 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben 9, 11 fok valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható.

Hétfőn viszont már a fél országra veszélyjelzést adott ki az Országos Meteorológia Szolgálat zivatarokra figyelmeztetve. Budapesten, Pest, Nógrád, Heves, Fejér, Veszprém, Somogy, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyékben lehet erős szél, jégeső is a viharok mellett - derül ki a met.hu-n.

Az ország nagy részén változóan felhős idő várható, délkeleten, keleten több órás napsütéssel. Nyugaton, északnyugaton többnyire erősen felhős vagy borult ég. Ott már az éjszakai, hajnali óráktól is több helyen, a középső országrészben késő estig helyenként előfordul zápor, zivatar, a délkeleti, keleti tájakon nem valószínű csapadékos időjárás. A Dunántúlon sokfelé megélénkül, időnként megerősödik az északnyugati, északi, másutt a déli szél. Zivatar környezetében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 34 fok között alakul, északnyugaton lesz a hűvösebb, délen a melegebb.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7516099172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása