Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BODA MAGÁNSZÁMA A KÖZGYŰLÉSEN: felháborító a papokat pedofíliával azonosítani

bodi.jpg

Boda Bánk magánszámával folytatódott a program. A képviselő nagyszínpadnak tekintette a városi közgyűlés nagytermét, és mindent megtett annak érdekében, hogy minél többet szerepelhessen.

Boda Bánk hosszú ideig próbálkozott vele, hogy felvegyék napirendre, hogy feltehesse kérdését, miszerint fel tudja szólítani Fekete Miklóst, határolódjon el Hoffer Dávidtól. Azt mondta, hogy Hoffer képviselő a papokat pedofíliával azonosította valahol vagy valamikor, igazából ez nem derült ki. Mindenképp azt akarta, hogy vegyék napirendre ezt a kérdést.

A jegyző sokszor gyógypedagógiai alázattal világosította fel a képviselőt, hogy nem kell napirendre venni, mert egy képviselőnek ehhez joga van és ezt a nyílt ülés végén megteheti, kéretik türelemmel lenni. Az egyik alkalommal az önkormányzatokról szóló törvényből fel is olvasta az értetlenkedő képviselőnek, mi vonatkozik rá, higgye el, nem kell külön kérnie, szavaztatnia róla.

Persze ez különösebben nem akadályozta meg az okoskodásban Boda képviselőt, és továbbra is kötötte az ebet a karóhoz, miért nem lehet mégiscsak megváltoztatni az egyszer már elfogadott napirendet.

Aztán csak kierőszakolta Boda, hogy szavazzanak, hogy minél hamarabb feltehesse a kérdését, ami már nagyon feszítette szegényt. Bárcsak ne tette volna, mert csúnyán elbukott, még a fideszes haverjai sem támogatták egyöntetűen, hogy rögtön beszéljenek róla.

Reméljük, megnyugszik egy időre, és kivárja a sorát végre, persze tőle bármi kitelik.

A fotó nem a mostani közgyűlésen készült.

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7816086292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása