Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HA 223-MAL ELŐZÖL RENDŐRÖKET AZ 1-ES ÚTON! Hasonlóra számíts a civil autós zsaruktól

civilrendorauto-112press.jpg

A rendőrség által kitett videót mindenki okulására tették közzé a magyarázatottkal együtt. Itt 223 km/h sebességgel száguldott az Audi vezetője, így valószínűleg nem sokat látott az autóból, ami mellett elsuhant a 84-es főúton, de nem sokkal később volt ideje alaposan megszemlélni a villogó fényeit.

A 84-es főút rejtélyes okból csábít száguldásra jópár autóvezetőt. Nem véletlenül cirkál itt a civilnek látszó rendőrautó és országos szinten is kirívó értékeket mérnek a kétszámjegyű, 2x1 sávos főúton.

Elképzelhető, hogy ezt a sebességet is megmagyarázza majd valaki, pl. ilyen autóval nem lehet 90 km/órás sebességgel haladni, vagy 10 perce feltartotta a sort 75-tel a rendőrautó és az első adandó alkalommal dinamikusan megelőzte a sofőr a zsarukat, csak éppen bemérték közben.

A bemért sofőr megkapta a maga 300 ezres bírságát és előéleti pontjait, majd folytathatta az útját.

A videóban egy érdekesség is van. Már többször felmerült a kérdés, hogy a felvételen látható kék-piros fény eredeti, vagy utólag kerül rá a videóra? Ezekben az esetekben utólag montírozzák rá, gyakorlatilag jelzés értékkel bír az olvasók felé, hogy már megkülönböztető jelzéssel haladnak a bemért jármű után.

Ez azonban félreértésre is okot adott a közelmúltban. Az egyik rendőrségi videónál ugyanis jelentősen elcsúszott a kék-piros fény, mire a hozzászólók a rendőröket kezdték szidni, amiért csak 16 másodperccel később eredtek a gyorshajtó nyomába.

Megmutatják a bizonyítékot, hogy ez miért nem állja meg a helyét. (112press)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7416036754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása