Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ERDŐBEN TERMESZTETTÉK TATABÁNYAI DÍLEREK A KÁBSZERT (VIDEÓVAL!)! Öntözés közben buktak le

kabszer-ultetveny-erdomellett-police-hu.jpg

Két 30 éves tatabányai férfi Várpalotához közel gondozta az ültetvényt.

A Várpalotai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két 30 éves tatabányai lakos ellen.

A férfiak Várpalota külterületén, egy erdő melletti tisztáson termesztették a kábítószert. A rendőrök az elkövetőket június 24-én este 8-kor fogták el a helyszínen, éppen akkor, amikor az általuk ültetett növényekhez mentek, hogy megöntözzék azokat. Előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatásukkor elmondták, hogy a 32 tő növényt ők vetették pár hónapja, majd azokat rendszeresen öntözték, gondozták.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3315969614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása