Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VÉGRE ÚJRAÉLED TATABÁNYA! Július elsején kinyitja kapuit a Vértes Agorája

agora_1.jpg

A Vértes Agorája ismét kinyit július 1-jén, nyári nyitvatartással, programokkal várják ismát a tatabányaiakat és a környéken élőket.  Továbi jó hír, hogy visszakerül hozzájuk a Tatabánya Kártyák ügyintézése is.

Nyári nyitvatartás: hétköznap 10:00-20:00, hétvégén 10:00-18:00. A jegypénztár nyári nyitvatartása és Tatabánya Kártya ügyfélfogadás: hétköznap 10:00-19:00, hétvégén 10:00-17:00 (ebédszünet 13:00-13:45).

A Tatabánya Kártya ügyintézése is visszakerül az Agorába július 1-jétől. A Földi Imre Sportcsarnokban június 26-án 12:00 óráig van lehetőség a kártyák meghosszabbítására. Június 27-30. között az ügyfélfogadás szünetel.

A 2020 márciusától lejáró kártyák érvényességi ideje: augusztus 31., de minden esetben a lejárattól számított 12 hónapra hosszabbítják meg.

A kártyával nyújtott szolgáltatások – ingyenes parkolás, vásárlási kedvezmények – augusztus 31-ig változatlan formában vehetők igénybe.  A lejáró kártyák meghosszabbítását ne halasszák az utolsó pillanatra, tekintettel a várható nagy ügyfélforgalomra.

Alsógallán, Felsőgallán és Kertvárosban is kinyitnak a művelődési házak. Bánhidán a Puskin Művelődési Házban folytatódnak a felújítási munkák, így az – s benne a NépmesePont – továbbra is zárva tart- tájékoztat az intézmény a honlapján.

Az újranyitás után programokkal is várják az érdeklődőket. Júliusban rendezik meg a népszerű Agora Zenei Estéket, amely során a hónapban fellép a Tatabányai Black Diamond Big Band, Herczku Ágnes, valamint a The Bits – Beatles emlékzenekar. Augusztusban Nyáresti vetítések lesznek a szabad ég alatt, 7-én a Családból is megárt a sok című francia vígjátékot, majd 14-én a Tel-Avivban minden megtörténhet című izraeli-luxemburgi-francia-belga filmet vetítik.

 Ezen kívül augusztus 22-én megrendezik a III. Dadabánya – Underground művészeti fesztivált a Bányászati- és Ipari Skanzen területén.


A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7415907316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása