Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

JÖVŐ SZOMBATON FELBOLYDUL EGÉSZ TATABÁNYA! Lehet, hogy a Turul is életre kel

a-turul-szobor-2_600x.jpg

Jövő szombaton rendezik meg a népszerű Múzeumok Éjszakája eseményt, amelyhez szokásához híven a Tatabányai Múzeum is csatlakozik.

A 2020-as Múzeumok Éjszakája tatabányai programja a Bányászati és Ipari Skanzenbe kalauzolja el az érdeklődőket.

muzeumok_ejszakaja_2020_tatabanyai_muzeum_1.jpg

A járványhelyzet feloldásával a skanzen kiállításai ismét korlátozások nélkül, teljes egészében tekinthetők meg. Az óránként induló tárlatvezetések érdekes és izgalmas történeteket tárnak fel a látogatók előtt. Az egykori XV-ös akna területén olyan ipari és kulturális örökség található, mint például a 113 éves aknatorony, az irodaépület, a víztorony, vagy a Turul-madár eredeti váza. Emellett kiemelkedőnek számítanak a skanzen képzőművészeti és életmódtörténeti kiállításai is.

Tárlatvezetések indulnak június 27-én:

18 órától

19 órától

20 órától

Helyszín:

Bányászati és Ipari Skanzen

Tatabánya, Vágóhíd u. 1.



Fotó: banhida.hu

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr815903176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása