Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

11(!) ÚJ FERTŐZÖTT TATABÁNYÁN ÉS KÖRNYÉKÉN! Kuka most is a helyi védelmi bizottság

kancz-harsanyine-szajukon-zippzar-0517terkeppel.jpg

A napok óta tartó jó tendencia most megtört, de keményen! Komoly ugrásra ébredtünk, ami a betegek számát illeti, a környékünkön, a legfrissebb hivatalos adatok legalábbis ezt mutatják.

Ilyenkor lenne fontos a pontos tájékoztató, de a fideszes Kancz Csaba vezette helyi védelmi bizottság mélyen hallgat, pedig a városokra lebontott adatoknak most nagy hasznát vennénk. A tegnapi, illetve az utóbbi napokban megszokott kevés új fertőzötthöz képest az országos eredmény harmadát mi produkáltuk. Ugyanis Komárom-Esztergom megyében 11 új fertőzöttet regisztráltak. A tegnapi 184 koronavírusos beteggel szemben ma reggelre 195 fertőzöttet regisztráltak, vagyis tizenegy új betegnél azonosították be a kórt, ami az elmúlt heteket idézi.

terkep0517-koronavirus.jpg

Ma reggelre országosan 3509 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 26 új beteget mutatott ki a hivatalos statisztika, viszont a tegnapinál lényegesen kevesebb, tegnap 24 ember távozott gyógyultan, vagyis most több az új beteg, mint aki meggyógyult.

A környező megyék közül Veszprém (63) megyében illetve Győr-Moson-Sopron (83) megyében egyetlen új fertőzöttet sem regisztráltak. A meglehetősen rossz statisztikával rendelkező Fejér megyében tegnap újra csupán 1 új fertőzöttet találtak, Pest megyében pedig 6-ot.

A legtöbb fertőzött, továbbra is Budapesten (1672) (17 új) illetve Pest megyében (473) van. A vidéki listavezető Fejér megyében (356) most 1 új fertőzöttet mutattak ki. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött Zala (219) megyében van, ahol tegnap ismét 1 új esetet mutattak ki. 

A legkevesebb fertőzöttet változatlanul Vas (17), illetve Békés (11) megyékben regisztrálták, előbbi esetén mindössze 1-el nőtt a regisztrált betegek száma.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6615702594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása