Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN ÉS KÖRNYÉKÉN FELLÉGEZHETÜNK! Fejér megyében 15(!) fertőzöttet találtak

terkep0516-koronavirus.jpg

Most már napok óta úgy tűnik, nálunk lassított a koronavírus járvány a tempón, a legfrissebb hivatalos adatok legalábbis ezt mutatják.

A tegnapihoz hasonló eredmény van nálunk, ugyanis Komárom-Esztergom megyében 1 új fertőzöttet regisztráltak. A tegnapi 183 koronavírusos beteggel szemben ma reggelre 184 fertőzöttet regisztráltak, vagyis egyetlen új betegnél azonosították be a kórt, ami az elmúlt hetekhez képest szerencsére lényegesen kevesebb. 

Ma reggelre országosan 3473 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 56 új beteget mutatott ki a hivatalos statisztika, a tegnapinál lényegesen többet, tegnap 84 ember távozott gyógyultan, vagyis ismét több gyógyult távozott, mint új beteg érkezett az ellátórendszerbe.

A környező megyék közül Veszprém (63) megyében illetve Győr-Moson-Sopron (83) megyében egyetlen új fertőzöttet sem regisztráltak. A meglehetősen rossz statisztikával rendelkező Fejér megyében tegnap újra elég sok új fertőzöttet találtak, Pest megyében pedig 7-et.

A legtöbb fertőzött, továbbra is Budapesten (1655) illetve Pest megyében (467) van. A vidéki listavezető Fejér megyében (355) most 15 új fertőzöttet mutattak ki. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzött Zala (218) megyében van, ahol tegnap ismét 12 új esetet mutattak ki. 

A legkevesebb fertőzöttet változatlanul Vas (17), illetve Békés (11) megyékben regisztrálták, előbbi esetén mindössze 1-el nőtt a regisztrált betegek száma.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7915699596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása