Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN IS KÖZPONTI KORONAVÍRUS-SZŰRÉS! Közel 160 embert vizsgálnak meg

koronavirus-mintavetel-semmelweis-hu-kovacsattila.jpg

Tatabánya is részt vesz abban az országos reprezentatív szűrővizsgálatban, amit a négy hazai orvosképző egyetem indított el. Az országos programban 803 kiválasztott megyebeli, köztük 158 tatabányai vesz részt: május 6-ára és 11-ére kaptak meghívót a Huba Vezér utcai  orvosi rendelőbe. 

A vizsgálat célja, hogy pontosan feltérképezzék hazánk átfertőzöttségét az új típusú koronavírussal, így segítsenek a járvánnyal kapcsolatos megalapozott döntések meghozatalában.

Aki meghívót kapott, és részt vesz a szűrésen, megtudhatja, hogy jelenleg fertőzött-e, vagy már korábban átesett-e az új típusú koronavírus fertőzésen, ezzel növelheti családja, szerettei, gyermekei biztonságát. Arról is  információt kap, hogy biztonságosan folytathatja-e tovább a munkáját. A tesztelés  lehetővé teszi, hogy a szakemberek pontos képet kapjanak a koronavírus helyzetről, a magyar lakosság átfertőzöttségéről, a vírus várható terjedéséről, aki elmegy a vizsgálatra, hozzájárul ahhoz, hogy a kutatók minél hamarabb megtalálják a vírus ellenszerét, gyógyítási és megelőzési lehetőségeit.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5515670360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása