Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NAGYPÁLYÁS AUTÓTOLVAJOK TATABÁNYÁN! Tomitól és Gyulától 30 járművet vettek el

autotolvaj-kutatas-police-hu.jpg

Nem mindennapi esetet göngyölítettek fel, két férfit gyanúsítottként hallgattak ki.

A Dunakeszi Rendőrkapitányságon egy férfi tett feljelentést, hogy idén április 30-ról május 1-re virradó éjszaka Dunakesziről ellopták francia rendszámú, Honda Civic típusú autóját. A Dunakeszi Rendőrkapitányság által elrendelt nyomozásba a fővárosi felderítők is bekapcsolódtak és a kamerafelvételek elemzését követően megállapították, hogy az ellopott Hondát azon az éjszakán, egy tréleren, Budapesten keresztül vitték el. A fővárosi nyomozók azt is kiderítették, hogy a tréler az M1-M7-es autópálya kivezetőn hagyta el a fővárost.

A nyomozók további elemző munkája során kiderült, hogy a látókörbe került autó és az autószállító tréler ugyanezen az éjszakán további két gépjárművet is szállított, amelyek közül az egyiket, egy Ford Mondeót április 30. és május 4. között ismeretlenek loptak el Ferencvárosból.

Miután beazonosították az autószállító trélert és a vontató gépjármű tulajdonosát F. Tamás 41 éves tatabányai férfit, az ő tatabányai telephelyén május 6-án a Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozói és budapesti kollégáik közös kutatást tartottak.

A nyomozók Tatabányán megtalálták a IX. kerületből ellopott Ford Mondeót, valamint előkerült számos, a gépjárművek nyitásához használatos eszköz, illetve egyéb, gépjárművek elszállítására vonatkozó megbízási szerződés is. A nyomozók lefoglalták a gépjárművek szállítására használt trélert, valamint az azt vontató személyautót is. A Dunakesziről ellopott Hondát pedig később, Ercsiben szintén megtalálták.

Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai még ugyanezen a napon a ferencvárosi nyomozókkal közösen kutatást tartottak G. Gyulánál is, mert a lefoglalt dokumentumok alapján ő adott megbízást F. Tamásnak a gépjárművek elszállítására.

A fentiekkel még nem ért véget a történet, ugyanis a nyomozók a beszerzett adatok alapján még ezen a napon egy Budapest XVII. kerületében a Pesti úton lévő telephelyen és Ecseren egy autóbontóban is kutatást tartottak, ahol további tíz gépjárművet foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói F. Tamást és G. Gyulát lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket. Az eljárás során a nyomozók összesen 30 autót és két trélert foglaltak le, amelyből - a jelenlegi adatok szerint - 11 jármű lopásból származik. A további lefoglalt autók pontos eredetének tisztázása a nyomozás feladata.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1315672614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása