Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN TESZTELJENEK SOKAT! Szücsné a haláleset miatt felszólítja Orbán Viktort

orban-szucsneposztovicsilona.jpg

Nyílt levelet tett közzé Szücsné Posztovics Ilona Tatabánya polgármestere.

Határozott hangvételű posztjában felszólítja Orbán Viktor kormányfőt, hogy minél hamarabb segítsék hozzá a tatabányaiakat a nagyszámú teszt elvégzéséhez.

Változtatás nélkül tesszük levelét:

Tisztelt Miniszterelnök úr!

Az önkormányzatok vezetői hetek óta - Ön által is elismert módon - teljesítik járványügyi feladataikat, azonban nem érzik, hogy az egészség megvédése érdekében a kormányzat mindent megtesz. A hétvégi tragikus esemény mélyen megrázta Tatabánya lakosságát, és felvetette a kérdést, hogy az állami egészségügyi rendszer kellő módon vigyáz-e a munkavállalóira.

A járványban leginkább veszélyeztetett munkavállalók az orvosok, ápolók, asszisztensek, idősotthonban, otthoni ápolásban dolgozók azok, akik nélkül nem tudjuk megfékezni a járvány terjedését és biztosítani az egészségügyi ellátást.

Az egészségügyi és szociális ellátás biztonságáért való aggodalmam miatt felszólítom a kormányt, hogy kezdje el a területen dolgozók rendszeres tesztelését!

Tegyék elérhetővé a COVID-19 vizsgálatot, a kormányzat biztosítson pénzügyi forrást a rendszeres szűréshez!

Nincs több türelem, kezdjék meg a tesztelést a lakosság védelme érdekében, ne csak a „takarítást” érezzék feladatuknak, hanem a terjedés megelőzését is!

Tatabánya Város Önkormányzata nevében felajánlok 10 millió forintot az érintett dolgozók tesztelési költségeinek fedezetére.

Védjük meg az egészségügyi és szociális ellátást városunkban!

Szücsné Posztovics Ilona

Tatabánya Megyei Jogú Város polgármestere

Kíváncsian várjuk, hogy mit szól hozzá Orbán, főleg annak fényében, hogy nagy politikai harcostársa Kövér László, éppen a napokban jelentette ki, hogy különösebben emberszámba sem veszi a női politikusokat.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9815646602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása