Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÁOSZ A TATABÁNYAI KÓRHÁZBAN! Járványügyi zárlatot rendeltek el, vagy nem! Semmi sem biztos

szentborbala-belsofoto.jpg

Hétfő estétől egyetlen beteget sem fogadhat az intézmény. Járványügyi zárlatot rendelt el az országos tisztifőorvos a tatabányai kórházban. Oda most beteget nem vihetnek. Hétfő estére ugyanis már 53 fertőzöttet regisztráltak az intézményben – derült ki a parlament Népjóléti Bizottságában - állítja a Népszava.

A lap azt írja, hogy Müller Cecília elmondta azt is, hogy több vizsgálatot is elrendelt, így a 41 éves beteghordó halála miatt is. Az ő esetét és a kórházban kirobban koronavírus-fertőzéseket szakfőorvosi vizsgálat tisztázza majd. 

Ehhez képest a kórházban telefonon senki nem tudott érdeklődésünkre semmit konkrétat mondani, csupán annyit, hogy később kérdezzük meg őket.

A Szent Borbála közösségi oldalán pedig 20 perccel ezelőtt az alábbi poszt fogadja az odalátogatókat:

“Népszavából értesültünk zárlatról. Abban biztosak vagyunk, hogy a cikk egyes állításai tévesek. Amint megkapjuk a működésünket érintő határozatot, annak tartalmáról és okáról felvilágosítást adunk.”

Vagyis sem megerősíteni nem tudják, sem cáfolni!

Ez maga a káosz! Mi van itt? Egy utasítást nem tudnak elküldeni Tatabányára?

Amint lesz friss infó, megírjuk!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1115646492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása