Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SEGÍTSEN A VI-OS TELEPIEKNEK TATABÁNYÁN! Maszkok készítéséhez várnak alapanyagot!

maszk.jpg

Maszkok varrásához kérnek segítséget a hatostelepiek Tatabányán: alapanyagot szeretnének kapni, amikből szájmaszkot készítenek majd a telepén élők számára. Hiába érkezik állítólag több millió védőeszköz az országba, a polgárok nem nagyon kapnak belőlük, az önkormányzatok és a segítő szervezetek próbálják erőn felül megoldani ezt a problémát is.

Segítsenek nekik!

“A Hatostelepen élő önkéntesektől érkezett kérést szeretnénk továbbítani: a telepen élő emberek számára varrnának textil maszkokat, ehhez lenne szükségük alapanyagra.

A varráshoz a következő anyagok jöhetnek szóba:

-pamut, vastag ágynemű (nem sztreccs és/vagy gumislepedő anyag)

-sűrű szövésű terítővászon

-nem elhasznált konyharuha

-ruha alapanyag

-madzag: már meglévő, nem használt nadrágok, ruhák madzagjai, esetleg elhasznált konyharuha csíkokra vágva, félbe hajtva beszegve.

A felajánlásokat az onkentes@ph.tatabanya.hu címen várjuk.” -írják a Tatabánya Megyei Jogú Város Facebook-oldalán.

 

Fotó: Tatabánya Megyei Jogú Város Facebook-oldala

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7515644594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása