Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HÁROM ÚJABB FERTŐZÖTT TATABÁNYÁN! A környékünk még mindig jó helyzetben van

terkep0411koronavirus.jpg

Egyelőre a megyei bontású fertőzöttségi térképek állnak rendelkezésre, hiába az egyre növekvő és most már bőven 1000 feletti számnak. A hivatalos térkép a fertőzöttek számát megyei bontásban mutatja, hol és hány igazolt koronavírus-fertőzött van. 

Tegnapról mára virradóra, a hivatalos adatok alapján nálunk 3-mal növekedett a fertőzöttek száma, amivel Komárom-Esztergom megye még mindig a középmezőnyben foglal helyet, ami a fertőzöttséget illeti (20).  A környező megyékben már közel sem ennyire rózsás a helyzet, hiszen már Veszprém megyében is jelentősen emelkedett a fertőzöttek száma, a többi megyében pedig mindenhol lényegesen magasabb a kimutatott pozitív esetek száma. 

Eddig a közölt adatok alapján a legtöbb fertőzött Budapesten (655) illetve Pest megyében (199) van. Bedurrant azonban a járvány, a most már listavezető Fejér megyében (84), ahol 4 nap alatt többszörösére nőtt a fertőzöttek száma. Vidéken a második legtöbb kimutatott fertőzött Győr-Moson-Sopron megyében (44) van. A legkevesebben Heves (8) és Békés (11) megyében fertőződtek meg koronavírussal hivatalosan, a számuk ott nem sokat változott.

A  tényleges koronavírus-fertőzöttek száma akár a többszöröse is lehet a beazonosított koronavírus-fertőzötteknek, hiszen a tesztek száma változatlanul nagyon kevés.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr215604602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása