Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MUNKANÉLKÜLI LETTÉL, VAGY BAJBAN AZ ÜZLETED? T-SZOL moratórium a távhőre és a bérleti díjra

radiator_1.jpg

Fizetési moratóriumról döntött a T-Szol Zrt. Igazgatósága tegnapi ülésén, ahol a nehéz helyzetbe került fogyasztók és bérlők helyzetét tekintették át.

Tekintve, hogy a járvány a jelenlegi becslések szerint június végéig is eltarthat, a Társaság Igazgatósága fizetési moratóriumra vonatkozó határozatot hozott a távhőszolgáltatás lakossági fogyasztóinak, valamint az üzleti célú ingatlanok bérlőinek védelmében.

A T-Szol Zrt. a távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági fogyasztók vonatkozásában egyedi kérelmek alapján fizetési moratóriumot biztosít azon szerződő feleknek, akik 2020. március 1. napját követően veszítették el az állásukat és lettek regisztrált álláskeresők. A moratórium a kérelem benyújtásának hónapjában, valamint az azt követő kettő hónapban esedékes díjakra vonatkozik és a kérelem benyújtásának napjától számított 3 hónapig tart. 

A T-Szol Zrt. biztosítja, hogy a fizetési moratórium lejártát követően 12 havi egyenlő részletben fizethesse meg a kérelmező a moratóriummal érintett díjakat. A jogosultság feltétele, hogy az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztálya által kiadott hatósági bizonyítvány benyújtásra kerüljön, melynek tartalmaznia kell, hogy kérelmező 2020. március 1. napját követően vált regisztrált álláskeresővé. A kérelmet 2020. június 30. napjáig lehet benyújtani.

A T-Szol Zrt. az üzleti célú ingatlanok tekintetében a bérleti díjak megfizetésére fizetési moratóriumot biztosít egyedi kérelemre, továbbá biztosítja, hogy a fizetési moratórium lejártát követően 12 havi egyenlő részletben fizetheti meg a bérlő a moratóriummal érintett bérleti díjakat. A kérelem benyújtásának határideje 2020. június 30. A moratórium a kérelem benyújtásának hónapjában, valamint az azt követő kettő hónapban esedékes bérleti díjakra vonatkozik és a kérelem benyújtásának napjától számított 3 hónapig tart.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6615601288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása