Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEGPIHENT A KORONAVÍRUS TATABÁNYA KÖRNYÉKÉN? Hivatalosan nincs több beteg 

terkep0405-koronavirus-megyei.jpg

Napról napra követhető egy térképen, hogy a fertőzöttek számát megyei bontásban hogyan alakul, hol és hány igazolt koronavírus-fertőzött van. 

Tegnapról mára virradóra, a térkép alapján nálunk nem változott a fertőzöttek száma, Komárom-Esztergom megye még mindig a középmezőnyben foglal helyet, ami a fertőzöttséget illeti (14).  A közölt adatok alapján a legtöbb fertőzött Budapesten (313) és környékén, Pest megyében (142) van, itt alig emelkedett a fertőzöttek száma. Vidéken Győr-Moson-Sopron (34) és Csongrád (30) megye az éllovas, ez utóbbi Szabolcs-Szatmár-Bereg (28) megyétől vette át a staféta botot. A legkevesebben Heves (3) és Borsod-Abaúj-Zemplén (7) megyében fertőzödtek meg koronavírussal.

A  tényleges koronavírus-fertőzöttek száma akár a többszöröse is lehet a beazonosított koronavírus-fertőzötteknek, hiszen a tesztek száma változatlanul nagyon kevés.

Fotó: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1115592838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása