Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TÉBÁNYAI IVÁSZAT: Közös piázás után jól megverte és kifosztotta a cimbit

kerekpar-tb0403-police-hu.jpg

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 35 éves férfit, aki ismerősét bántalmazta, tőle telefont és kerékpárt vett el.

Jelenleg még gyanú áll fenn az ellen a tatabányai férfi ellen, aki tegnap kora este Tatabányán, az Aradi vértanúk terén közös italozás során szóváltásba keveredett egy ismerősével. Erőszakkal elvette a telefonját és a kerékpárját, majd több alkalommal megütötte.

Az esetet követően a sértett bejelentést tett a rendőrségen, ami után a kiérkező járőrök másfél óra alatt, a közelben elfogták, nála a kerékpárt megtalálták, amit lefoglaltak. A 35 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene rablás bűntett, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetése miatt indítottak eljárást.

R.Józsefet a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2020. április 3-án elrendelt - számolt be a Rendőrség szóvivője.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5115587918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása