Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CSÖKKENŐ BALKÁNI ÁLLAPOTOK A SZENT BORBÁLÁBAN! A szeptemberre végeznek a melóval

wc-mozgasserult-korhazi.jpg

Szeptemberre lehet kész a legújabb beruházás a tatabányai kórházban.

A Szent Borbála Kórház egynapos sebészetének fejlesztésére írt ki nemrég - a fenntartó Állami Egészségügyi Központ - közbeszerzést, amely beruházás a tervek szerint szeptember végére lehet kész.

A szóbanforgó kivitelezés az „L” épület egyik osztályát illetve két műtőjét érinti. Az egyik ötágyas kórteremhez a meglévő fürdőhelyiség bővítésével, új akadálymentes fürdőszobát alakítanak ki. A felújítás a 4. emeleti betegszobákat és közlekedőket érinti, ahol tisztasági festés illetve két meglévő ötágyas kórteremnél a jelenlegi gázhálózat bővítésére kerül sor. Lesznek olyan helyiségek, amelyek új funkciót kapnak, itt elektromos felújítási munkákra kerül sor. A kivitelezőnek a 4. emelet fölötti beázásokat is meg kell szüntetnie.

Az L épület 1. emeletén lévő egyik műtő automata ajtókat kap, valamint tisztasági festésre vár, emellett az orvosi gáz rendszerét fejlesztik. Jelen beruházás érinti ezenkívül a „H” épület 1. emeletén lévő műtőt is, amelyre némi ráncfelvarrás vár.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3115507808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása