Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KANCZ CSABA ELHELYEZTE TATABÁNYÁN A SCHMIDT-TOPA DUÓT! Vajon mit csinálnak?

schmidt-topa.jpg

Mi újság a megbonthatatlan Schmidt Csaba - Topa Katalin duóval, vajon hol kaphattak pozíciót, ha már a Fideszről úgy hírlik, senkit sem hagy az út szélén?

Az önkormányzati választások után, amit a fideszesek elvesztettek, Schmidt Csabának és csapatának új munka után kellett néznie, vagyis részben, mert Schmidt, mivel behúzta a körzetét önkormányzati képviselő, ugyanúgy ott ül a városi közgyűlésben, mint eddig, csak más pozícióból nézi az eseményeket, és nem mellesleg ő a helyi Fidesz frakcióvezetője. Topa Katalin a volt polgármester fő mindenese annak idején gyorsan elhagyta a polgármesteri hivatalt. 

Ha ilyen vagy hasonló bizalmi pozícióban van az ember a politikában, nem kell attól tartania, hogy nem tud majd miből megélni, hiszen a “család” gondoskodik a tagjairól.

Valószínűleg már a választások után azon gondolkodtak az illetékes elvtársak, milyen funkciót kínáljanak fel a volt jegyzőnek, és Kancz Csaba helyi Fidesz potentát biztosan bevetette magát az ügyben. Ez természetesen nem derül ki soha, de minden jel ebbe az irányba mutat. De úgy nagyon úgy néz ki, Topa Katalinnak is jutott hely a megyei önkormányzat épületében lévő valamelyik irodában, plusz Schmidt Csabával ott együtt dolgozhat.

Telefonon próbáltunk érdeklődni, de senki nem tudta megmondani, hogy melyik szervezetnél vannak elhelyezve, csak annyit sikerült megtudnunk, hogy felújítottak egy irodát, ahol elvileg dolgoznak, de hogy mit és mennyiért teszik, azt egyelőre nem tudni. 

Biztosan valami szupertitkos projekt lehet, ha ennyire titkolják, ami persze nem szép dolog a tatabányaiakkal szemben, mert mért ne tudhatnánk, és főleg miért ne lehetne transzparens a tevékenységük? Azért is gondoltuk, hogy egy titkos projekt részesei, talán a NASA is benne van a dologban, esetleg Putyin hírszerzése, és már mindárt érthetőbb, miért nem kommunkikálnak róla. Azért mi kikértük Kancz Csaba kormánymegbízott úrtól Schmidt és és Topa munkaszerződését, illetve azt, hogy mennyi pénzt folyósítottak nekik a választás óta eltelt időszakban. Információink szerint ugyanis a kormányhivatal kötelékéhez tartoznak, több, mint 500 ezer Ft-os fizetéssel, ezért is fordultunk kérésünkkel Kancz Csabához.

Amint megérkezik a válasz, frissítjük cikkünket.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2115503920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása