Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI CSALÁDI BUNYÓ: Aszfaltra küldték, a kórházban belehalt fejsérülésébe

okol-szekelyfold-ma.jpg

Holnap reggel tárgyalja a bíróság azt a családi veszekedést, amely kapcsán halált okozó testi sértés a vád.

Még másfél évvel ezelőtt a rendőrség egy 19 éves férfit vett őrizetbe Tatabányán, aki akkor, április 24-én, a lakótelepen leütött egy embert, aki később meghalt a kórházban.

A 19 éves Sz. Zsolt ellen halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az eset feltárása során kiderült, hogy nem egyedül a férfi, hanem az apja is ütött. 

Aznap a sógornők között vita alakult ki egyikük édesanyjának a házánál. A vita eldurvult a sértett, a másodrendű vádlott, valamint az elsőrendű vádlott (a másodrendű vádlott fia) között, és a szóváltás után dulakodni kezdtek. Ennek során a vádlottak megütötték a sértettet, aki az ütés következtében elesett, és a fejét beverte az aszfaltba. 

A sértett életveszélyes fejsérülést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy 9 nappal később elhunyt. 

A tárgyaláson ítélet várható.

kép: illusztráció / szekelyfold.ma

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3015498586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása