Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HOPPÁ! TATABÁNYA KÉZILABDA VB HELYSZÍNE LESZ! 2027-ben női meccseket játszanak

sportcsarnok-uj-tb.jpg

Körülbelül 1 órája jelentette be a magyar szövetség saját Facebook-oldalán.

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) kairói tanácsülésén dőlt el, hogy Magyarország rendezheti a 2027-es - olimpiai kvalifikációs - felnőtt női világbajnokságot.

A tervek szerint a 32 csapatos torna helyszínei Budapest, Debrecen, Győr és Tatabánya lesznek.

Ez azt jelenti, hogy a két év műlva rendezendő 2022-es férfi kézi Eb, mintegy főpróbája lehet, amelyet a szlovákokkal közösen rendezünk meg. Ehhez készült a brutálisan beárazott (24 MILLIÁRDÉRT ÉPÜLŐ) sportcsarnokunk, amelyet nemrég kezdtek építeni és az Eb-re tartalék helyszínként számítanak rá.

Remélhetőleg ez talán jó lesz a világbajnokságra is. 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3015495548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása