Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BRUTÁLIS KÉSÉSRE SZÁMÍTSON TATABÁNYÁNÁL A VASÚTON! Műszaki hiba szívnak az utasok reggeltől

vonat-veke-hu.jpg

Akár két órát is késhetnek a vonatok a hegyeshalmi fővonalon, mert Almásfüzitő állomáson nem működik a biztosítóberendezés - közölte a Mávinform sajtóügyeletese csütörtök délelőtt az MTI-vel.

Váczi Viktor azt írta, hogy a szakemberek dolgoznak a berendezés javításán, de az arra közlekedő vonatoknak várakozniuk kell.

Emiatt a hegyeshalmi fővonalon a csütörtök délelőtti vonatok menetideje 60-90 perccel megnő, egyes járatok esetében pedig 90-120 perces késésekre is lehet számítani - tudatta.

10:30-kor újraindulhatott a forgalom Tata és Komárom között az egyik vágányon, 11 órától pedig mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok. A biztosítóberendezés meghibásodása miatt továbbra is korlátozások vannak ezen a szakaszon, a vonatok lassabban haladhatnak. A hegyeshalmi vonalon másfél-két órával hosszabb eljutási idővel kell számolni.

 

Fotó: veke

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1115493992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása