Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MÉG AZ ORVOS IS SÍRT A TATABÁNYAI CSALÁDIRTÁSNÁL! Az anya kórházban, mélyaltatásban 

rendorautok-mento-tb-0207.jpg

A tegnapi tragédia sokkolt mindenkit, aki kicsit is kapcsolatban volt a családdal.

A gyermekeit kirtó férfit kiegyensúlyozottnak tartották ismerősei, mérnök volt, sőt munkája mellett zenélt is – számolt be a kisalfold.hu.

Az ismerősök elmondták, hogy a férj és feleség is diplomás volt, a férfi egy autó alkatrészekkel foglalkozó vállalkozásnál, felesége pedig egy szolgáltató cégnél dolgozik. Az újság állítása szerint ő táppénzen volt, illetve a gyerekek is betegség miatt voltak otthon. „A F. nem volt pánikbeteg, s nem állt pszichiátriai kezelés alatt sem!” – állítja határozottan egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős, aki azóta sem tud felocsúdni a döbbenettől. „Sírva hívott minket az orvos, először nem is értettük, hogy mi történt. Meghalt F. meg a kicsi F.” – mondta. „Teljesen lesokkolt mindenkit az eset. Semmi jele nem volt a tragédiának, nem veszekedtek, úgy láttuk, hogy szépen élnek.” – fogalmazott a lapnak egy kolléga.

Az egyetlen túlélőt – aki egyszerre vesztette el férjét és két gyermekét – sokkos állapotban vitték kórházba a helyszínről, s jelenleg is mély altatásban tartják.

A Kisalföld szerint a 40 éves férfi nemrég zenekart alapított, gitározott benne és jövő szombaton lett volna koncertje az egyre felkapottabb Elzárt Világ nevű bandának Budapesten.

helyszinelo-furgonban-police-hu.jpg

Amint arról tegnap beszámoltunk:

Megölte két gyermekét, majd magával is végzett egy férfi Tatabányán. A rendőrség szűkszavú információt közölt érthetően a megrázó esetről, amely során az apa az otthonukban ölte meg 7 és 9 éves gyermekét, majd öngyilkos lett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken fél 12-kor kapott bejelentést a családi veszekedésről, a helyszínen azonban már csak a tragédia megtörténtét tudták megállapítani.

Időközben az MTI tudósítója, aki a helyszínen járt a szemtanúk elmondása alapján azt írta, hogy a gyerekek szülei alaposan összevesztek, és a  veszekedés után az anya elment otthonról, a rendőröket pedig a szomszédok értesítették.

A kiérkező járőrök a 7 és 9 éves fiút megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett segíteni rajtuk. Az MTI úgy tudja, a 40 év körüli apa pszichiátriai kezelés alatt állt.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr515464958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása