Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÉLEDEZNEK KARLENDÍTÉS-ÜGYBEN A TATABÁNYAI KÉPVISELŐK! Na, jó a fideszesek még téli álmot alszanak

 abrahambarnabas-schmidt-boda.jpg

Pár nappal ezelőtt írtunk róla, hogy eljutott  hozzánk is Ábrahám Barnabás kulturális bizottsági tag karlendítős fényképe. 

Roppant kínos ez az ügy a pártnak, hiszen épeszű ember nem tudja elfogadni  egy képviselő ilyen irányultságú szimpátiáját, bár ezt ők egy hisztivel próbálták elfedni. És azzal, hogy szerintük  Ábrahám viselkedésében nincs semmi kifogásolnivaló. A Mi hazánk véleménye tehát köztudomású ebben az ügyben, de nagyon kíváncsiak voltunk a többi párt véleményére is. 

Nagy nehezen az Összefogás Tatabányáért-frakció válaszolt is, bár nem tudjuk, mi tartott idáig.

“A frakció megdöbbenéssel értesült Ábrahám Barnabás fényképéről – közvetetten nézeteiről - és a Mi Hazánk Mozgalom ügyről kialakított álláspontjáról.

A 2019 november 19.-i közgyűlésen, a bizottsági tagok megválasztásakor, az Összefogás Tatabányáért frakciónak nem volt tudomása Ábrahám Barnabás nézeteiről, így nem tudott kifogást emelni bizottsági taggá választása ellen.

A közgyűlési és bizottsági munkában nincs hely szélsőséges nézeteknek! Ezért felszólítjuk Boda Bánk önkormányzati képviselőt, hogy mielőbb gondoskodjék Ábrahám Barnabás bizottsági tagságából történő visszahívásáról.” -írják a hozzánk eljuttatott közleményükben.

Vagyis egyértelmű az álláspontjuk, hogy a kérdéses személynek mennie kell.

Napokkal ezelőtt elküldtük kérdésünket a Fidesz helyi képviselőinek, többek között Schmidt Csaba frakcióvezetőnek, Bereznai Csaba és Magyarné képviselőkenk, illetve John Katalinnak az oktatási és kulturális bizottság fideszes vezetőjének, sajnos mind ez idáig nem kaptunk választ. Közben megnéztük, de a Facebookon sem találtunk semmilyen nyilatkozatot a helyi Fidesztől. Nagyon hallgatnak az ügyről, nekik talán még kínosabb, mint a “mérleg nyelve” Boda Bánk képviselőnek. Mondjuk, napról napra csak kínosabb lesz nekik, ha nem határolódnak el Ábrahám viselkedésétől, de lehet, hogy megkérdezték a Főnököt, hogyan reagálhatnak erre az ügyre és ő még nem válaszolt, mert mint tudjuk, önállóan nem nagyon tehetnek semmit.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6915398754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása