Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AZ E.ON SZILVESZTERI AJÁNDÉKA A KODÁLY-TÉRIEKNEK: Sötétben jobban élvezhetitek a tűzijátékot

kodalytersotet2.jpg

A tatabányai E.On-nál úgy gondolták, kicsit rásegítenek a Kodály-téren és a környékén élők szilveszteri hangulatára, ezért sötétbe borították a környéket,  valószínűleg, hogy a polgárok jobban lássák majd a tűzijátékokat. 

kodalyter_sotet1.jpg

Ugyanis tegnapelőtt a sötétség jótékony dunnája takarta be Tatabánya egyik legsűrűbben lakott városrészét. A lakók gyorsan bejelentették az esetet 28-án este 11 óra körül. Akkor az ügyfélszolgálaton azt mondták, nyolc órán belül megjavítják a lámpákat, mindenki boldog volt. Aztán nem történt semmi. Később Nagy Béla, a körzet önkormányzati képviselője e-mailben jelezte a problémát, valami nagy lassulás történhetett a rendszerben, mert neki már azt írták, hogy 48 órán belül intézkednek. Most akkor hogy is van ez, ha betelefonálok akkor 8 órát mondanak, ha levelet írok, akkor meg 48 órát? Tessék, hogyan lehetnek ennyire pofátlanok?

kodalytersotet3.jpg

Tegnap este-megtévesztésből vagy ki tudja miért- egy kis időre bekapcsolt a világítás, de nem tartott sokáig a csoda, és nem is mindenhol lett világosság, a 103.-106. házszámú lépcsőházaknál teljesen sötét volt még akkor is. És hogy teljesebb legyen a kép, hajnali egy órakor már sehol nem égtek a lámpák. Gondolhatták a szolgáltatónál, igazi magyar ember ilyenkor már alszik, a többi meg ne mászkáljon az utcán.

kodalytersotet3.jpg

Azért azt igencsak felháborítónak tartjuk, hogy 2019 végén a város egyik legsűrűbben lakott részén, egy vállalat megengedheti magának, hogy egy napig korom sötétben hagy ekkora területet.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2615373700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása