Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Középiskolai felvételi 2020: fontos dátumok a vizsgajelentkezés után

felvetelinaptar.jpg

Középiskolába jelentkeztek jövőre? A vizsgajelentkezés határideje ugyan már lejárt, összeszedtük a legfontosabb dátumokat és tudnivalókat, amiket nem árt észben tartani.December 6-án az írásbeli vizsgajelentkezés határidejével lezárult egy újabb időszak a középiskolai felvételin. Most összeszedtük a legfontosabb infókat, dátumokat és tudnivalókat.

Milyen fontos dátumok vannak még?

  1. december 11. - A pályázatok benyújtásának határideje az Arany János Tehetséggondozó Programban.
  2. január 17. - Az Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézmények megszervezik a találkozást a programba jelentkezőkkel.
  3. január 18., 10 óra - A központi írásbeli felvételi vizsga az érintett gimnáziumokban és szakgimnáziumokban.
  4. január 23., 14 óra - Pótló központi írásbeli felvételi vizsga – ezen csak azok a diákok vehetnek részt, akik az előző írásbelire alapos ok miatt nem tudtak elmenni.
  5. január 28. - A pályázatok benyújtásának határideje az Arany János Kollégiumi Programba.
  6. február 6. - A középiskolák értesítik a diákokat a központi írásbeli felvételi vizsga eredményéről.

Mit érdemes tudni a felvételiről?

A központi írásbeli felvételi vizsgára, illetve a kiválasztott középiskolákba való jelentkezésről a részleteket itt találjátok, a felvételi összes dátumát itt nézhetitek meg, a pontszámítás szabályairól pedig itt olvashattok. A központi írásbeli felvételi vizsgáról, a feladatokról és a témakörökről itt találjátok cikkünket, a felkészüléshez pedig itt találtok segítséget. 

(eduline)

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8815349922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása