Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A TATABÁNYAI ÚJ VÁROSVEZETÉS MEGTESZI? Vác visszadobta a sportcsarnok-milliárdokat

tatabspcs.png

Van már példa a tatabányai városvezetés előtt, hiszen Vácott kerekperec kimondták, nem kell az 5 milliárd forintos multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok, egyrészt mert a város nem tudná fenntartani, amúgy meg sokkal fontosabb dolgok is vannak, mint egy sportkomplexum.

Még 2017 végén döntött a kormány arról, hogy ad 5 milliárd forintot Vácnak egy multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok felépítésére, a sportcsarnok 3300 fő befogadására lenne alkalmas. Vácnak egészen idén október közepéig fideszes városvezetése volt, csakhogy az ellenzék a választásokon nyert. És úgy fest, az új már nem kér a sportcsarnokból-írja a 24.hu.

A város azt kéri majd a kormánytól, hogy a sportcsarnokra szánt pénzt inkább más célokra adja – írja a Váci Napló.

Tatabányán is elég nagy vita volt és van a hatezres sportcsarnok körül, annak idején még Bencsik János fideszes országgyűlési képviselő is túlzásnak tartotta ezt a beruházást. Na, most Szücsné és csapata megmutathatja, mennyi vér van a pucájukban, azt mondani, hogy bocs Viktor, de a tatabányaiaknak jelenleg az új vasútállomás sokkal fontosabb, ráadásul már 25-30 éve ígérgetik az újraépítését. De még sorolhatnánk a példákat egy darabig.

Azt kellene meglépni Szücsnééknek, hogy  Vác után Tatabánya is mondja vissza a multicsarnok- beruházást  és kérje azt a kormánytól, hogy másra adjon inkább pénzt. És ha még egy pár város megcsinálja akkor kamillázhatnak odafent, hogy mi a fenet történik. Amolyan városok lázadása lenne ez, a helyi polgárok érdekében persze.

 

Fotó: magyarépítők

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3715322202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása