Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI ABSZURD: A fagyilkos Vejtey és a primadonna Bereznai a közvilágítás miatt aggódik

vilagitas_tatabanya_7-es_korzet.jpg

Tegnap ment a nagy taktikai harc a városi közgyűlésen, amit a helyi fideszesek nyertek meg már megint a Schmidt-Bereznai páros vezetésével, és ugye ennek eredményeképpen nincs még alpolgármestere Tatabányának. 

Úgy látszik, Bereznai Csaba minden energiáját ebbe az aknamunkába fektette, és már egy ideje elfeledkezett a körzetéről, például, hogy milyen áldatlan állapotok vannak Újvárosban a közvilágítás terén, hogy sok helyen sötétben botorkálnak az emberek. Éppen ezért volt meglepő a képviselő tegnapi álszent kirohanása, hogy már milyen régóta nincs rendes közvilágítás a körzetében, hogy az emberek mennyit panaszkodnak, és egyébként is, mennyi idő eltelt a választások óta, és nincs megoldva a probléma. 

Komolyan, díjazni lehetne ezt a színészi alakítást, szerintem még a Jászaiba is elmehetne másodállásba színészkedni, annyira profi volt. Mert, ha jól tudom, ez a probléma már elég régóta fennáll azon a környéken, de más városrészben is, tehát igazából magának kellett volna szemrehányást tennie, hogy eddig keresztbe szalmát nem tett az ügy érdekében, ám most ellenzékben keményen számonkéri, amit nekik kellett volna már rég megoldaniuk. És ahogy kissé frusztrált, elfojtott, de lenéző hangon számon kérte az irodavezetőt, hogy mit tesznek annak érdekében, hogy az E-on kijavítsa a hibát, egészen “mesteri” alakítás volt…

De a nagy fagyilkos Vejtey Miklós is felébredt Csipkerózsika-álmából, ő is a közvilágítás miatt panaszkodott és kérte számon az illetékeseket. Persze Dózsakertben is csak október 23-a után lett sötét, addig minden rendben volt, igaz? Nem tudjuk, Vejtey miért tesz úgy, mintha nem Tatabányán élne, vagy netán eddig szabadságon volt? Szóval elképesztő volt ez a momentum is, a többivel együtt, de legalább lett két “aggódó bajnokunk”, akik ezek után mindenre nagyon odafigyelnek majd.

Mondjuk jó lesz, ha az új városvezetés felkészült erre az aggódásra, mert 2-3 hónap múlva már nem lehet visszafelé mutogatni.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6215319836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása