Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÁLLATI! SCHMIDT CSABA HÜLYÉT AKAR CSINÁLNI A TATABÁNYAIAK ELŐTT SZÜCSNÉBŐL

schmidtcsaba_alagut.jpg

Soha nem volt még ilyen aktív Schmidt Csaba, úgy látszik, jót tesz neki egy kis vereség: tovább folytatja felelősség átterelő ámokfutását a Sárberek-Bánhida aluljáró megépítésével kapcsolatban. Ugyanis azt nyilatkozta a múltkor, hogy hiányzik 262 millió forint a beruházáshoz, és a hiányzó összeget fizessék ki a tatabányai adófizetők. Most pedig a jövő heti közgyűlésre be is terjesztett egy önálló képviselői indítványt az üggyel kapcsolatban.

Nem tudjuk, hogy a volt városvezető magából akar hülyét csinálni vagy a tatabányai polgárokból?

Ahogy azt a múltkor is írtuk, hónapok óta síri csend, senki nem kommunikált semmit, még Schmidt Csabáék sem a sárberki alagútról, most pedig előáll azzal, hogy nincs meg hozzá a teljes pénz? Könyörgöm, júliusban már lejárt az ajánlattételi határidő a közbeszerzés kapcsán, akkor nem látta senki, hogy hiányzik egy rakás lóvé, vagy úgy kötöttek esetleg, eddig nyilvánosságra nem hozott szerződést, hogy sebaj, majd a tatabányai adófizetők kisegítik az ígérgető szervezetet a hiányzó összeggel?

Még hivatalos eredménye sincs a közbeszerzésnek, de ő már tudja az eredményt, talán súgtak neki, vagy a szokásos Mészáros Lőrinc-féle kör nyeri el a megbízást?

A kérdésünk csak az, ki tárgyalt anno Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-vel a beruházásról? Ha már akkor látta, hogy gond van, mégpedig látnia kellett, miért nem adott be indítványt, és miért nem fogadták el a bukása előtt? Ja, hogy nem jött volna jól a választásokon? Érdekes, nagyon érdekes. Mint ahogy az is, hogy lehet át sem adta a Sárberki alagút beruházásának anyagát az utódjának? Vagy úgy gondolják a helyi fideszes prominensek, hogy egy ilyen átlátszó trükkel az új városvezetéssel vitetik el a balhét, hozzák meg ők a kényelmetlen döntést?

Esetleg próbálja hülyének vagy alkalmatlannak beállítani Szücsnét, egy ilyen politikai ügyeskedéssel. Nagyon kilóg a lóláb, egy egésze nemzeti ménes lába...

Fotó: Facebook/ Schmidt Csaba

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2715307424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása