Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI FIDESZES KÉPVISELŐK: Csak Schmidtnek, Vejteynek és Kupcsoknak sikerült a “köszönöm”

valasaztas_2019_tb.png

Tatabányán is sok meglepetést hozott a vasárnapi választás, új polgármestere lett a városnak és sok körzetben új politikus lesz az önkormányzati képviselő. Egy ilyen fontos esemény után a politikusok általában megszokták köszönni a választóknak, hogy rájuk szavaztak, és segítették a munkájukat. Ez amolyan morális alap szokott lenni. Megnéztük a képviselők Facebook-oldalait Tatabányán, mennyire érezték fontosnak ezt a “formaságot”.

Tatabánya eddig polgármestere természetesen elköszönt a tatabányaiaktól, ráadásul a végén egy Orbán-idézettel.

“Tisztelt Tatabányaiak!

Megtisztelő volt az Önök bizalmából 9 évig szülővárosomat szolgálni polgármesterként! Legjobb tudásom szerint dolgoztam Önökkel együtt városunk fejlődésért. Meggyőződésem, hogy a mögöttünk hagyott közel egy évtizedben sokat fejlődött Tatabánya. Köszönöm mindazoknak, aki a mai napon szavazatukkal támogattak! Ma a többség a változás mellett döntött. Gratulálok Szűcsné Posztovics Ilona polgármester asszonynak a választási győzelemhez. Végezetül azzal Orbán Viktor idézettel zárom soraimat, amit 2014-ben a polgármesteri mandátumom átvételekor is elmondtam:

"Én maradok, fent vagy lent, de mindig maradok, mert ez nem jutalom, hanem hűség kérdése. Engem mindig meg fogtok találni, a sikerben, a bajban, az örömben, a munkában, és én a következő négy évben is harcolni fogok veletek, értetek, a hazámért"”-búcsúzott Schmidt Csaba a Facebookon.

Szücsné Posztovics Ilona, mint új polgármester a következőket rakta ki az oldalára:

“Tisztelt Tatabányaiak!

Nagyon köszönöm a bizalmukat, a sok-sok szavazatot. Az eredmény megerősít abban, hogy Önökkel együtt leszek sikeres polgármester. Véleményüket mindig kikérem és a város működtetési, fejlődési irányait az Önök segítségével fogom meghatározni. Kérem, a következő öt évben maradjanak velem és képviselőimmel, számítunk segítő közreműködésükre.”

John Katalin alpolgármester nem rakott ki külön köszönetet, hogy újra megválasztották, legalábbis nem találtunk ilyet, ő Schmidt Csaba “búcsúlevelét” rakta ki inkább.

A másik alpolgármester, Bereznai Csaba Facebook-oldalán sem találtunk semmit.

De így jártunk Turza Károly és Magyarné Kocsis Andrea oldalával is, Magyarné is Schmidt-levelet posztolt, ha jól láttuk. Érdekes, hogy Pataki Zoltánné esetében még értelmezhető Facebook-oldalt sem találtunk, biztos mi kerestük rosszul. És igen ,egy kedves olvasónk el is küldte nekünk, Pataki Mariann megköszönte.

Megköszönte viszont a bizalmat a választóinak Veyjtey Milkós és Kupcsok Péter is.

Az ellenzéki oldalon Lusztig Péter, Renczes Dávid, Hajdu Ferenc, Frankné Farkas Gabriella, Hoffer Dávid, Nagy Béla és Balogh Ferenc is megköszönte a bizalmat, míg Fekete Miklós egy “Schmidt Csaba, itt a vége, viszlát!” feliratot osztott meg és kész.

Persze ebből ne vonjon le messzemenő következtetést senki, csak kíváncsiak voltunk a politikusok Facebookos-kommunikációjára, és természetesen az is előfordulhat, hogy nem valakinek nem a helyes profilját találtuk meg, mert sokaknak van több Facebook-fiókja is. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5615229384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása