Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELŐKERÜLT TATABÁNYÁN A KODÁLY TÉRI BATMAN! Kupcsok újra akcióban

kupcsok_kampany.png

Újra feltűnt Kupcsok Péter a Kodály téri és Ifjúság úti Batman, készítettek neki egy szép kis videót, hogy szavazzanak rá a környéken élők, mert akkor milyen jó lesz nekik. Nem tudjuk, eddig hol járt Kupcsok, ahhoz képest, milyen kemény kampány van, nem sok aktivitást láttunk tőle. Lehet, hogy nyaralt vagy csak új Batman-ruhát kellett készíttetnie a fideszes szabókkal. De most újra itt repül köztünk, és ígérget. Megígéri például, hogy rend lesz az Ifjúság úton és a Kodály téren, hmm.

Kedves Péter, az a baj, hogy ezt a problémát, ami ráadásul a város közepét érinti, már régen meg kellett volna oldani, sőt, nem lett volna szabad hagyni, hogy elfajuljon a dolog. Hol voltál eddig, merre repültél ideológiai jelmezedben?

Kupcsok Batman egyébként parkolókat is ígér meg 100 pad kihelyezését a körzetben és még egy csomó mindent. Azért ehhez nem kell igazán nagy képesség, jól látszik, nagyjából úgy készülhetett a videó, hogy leültek a tanácsadókkal, felmérték a leginkább égető problémákat a körzetben, ő meg szépen a kamerába mondta, hogy ezeket mind megoldjuk.

Ettől azért tényleg több kellene, mosolygott akkor Joker.

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6015217566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása