Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

CUKORBETEG A VÉRTES PLAZÁBAN, ELKÓBOROLT BETEG GYEREK: a tatabányai rendőrök ahol tudtak segítettek

igazoltatas.jpg

Tegnap kétszer is komoly bajba került betegeken segítettek a tatabányai rendőrök.

Tegnap délután gyalogos rendőrök voltak a plázában, amikor a biztonsági szolgálat munkatársa segítséget kért tőle. Az egyik üzlet előtt, az üvegfalnak támaszkodva a földön ült egy nő, akivel nem tudtak kommunikálni. A rendőr azonnal odasietett, azonban a feltett kérdéseire a nő neki sem válaszolt. Észrevette az alkarján a Diabétesz T1 feliratú pecsétet, ekkor már tudta, hogy inzulinos betegről van szó, és azonnal értesítette a mentőket. Közben az egyik étteremből cukros vizet vitt neki, amit a nő elfogyasztott és jobban lett, majd a kiérkező OMSZ munkatársai átvették az ellátását.       

Ugyancsak délután egy vértesszőlősi orvosi rendelőből kértek rendőri segítséget. Elmondták, hogy megjelent náluk egy férfi, aki zavartan viselkedik. A kiérkező járőröknek a férfi elmondta, hogy sétálni indult otthonról, ahol a szüleivel él. Beültették a rendőrautóba és az általa megadott címre szállították, ott azonban nem ismerték őt. Ekkor kapták a járőrök az értesítést, hogy egy asszony bejelentette a fia eltűnését. Elmentek a megadott címre, ahol a férfi édesanyja elmondta, hogy pár órára hagyták csak felügyelet nélkül fiukat, és mire hazaértek, már nem volt otthon. Az egyenruhások a férfit épségben átadták az édesanyjának.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7415191830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása