Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AZ IDEI KAMPÁNY NAGY BLÖFFJE TATABÁNYÁN IS: ha ellenzéki polgármesteretek lesz, nem kaptok pénzt

szucsne-schmidtcsaba.jpg

A Fidesz nagyon ragaszkodik a hatalomhoz és minden eszközt bevet annak érdekében, hogy ne tudják leváltani, ez már szinte közhelyszámba megy, mindenki érzi és sokaknak van saját tapasztalata és története róla. 

Viszont az már kimondottan gusztustalan, hogy a fideszesek azzal fenyegetőznek vidéken is, hogy ha ellenzéki vezetésű lesz az új testület, akkor a város nem kap több forrást, fejlesztési pénzt, satöbbi. Ez már olyan gátlástalanság, morális elferdülés, amit nem is tudom, hogyan tudnak összeegyeztetni a keresztény szabadsággal, és aki ilyet mond, hogy tud utána tükörbe nézni reggel. 

Bár, ha egy miniszter meg meri magának engedni azt, hogy megfenyegeti a fővárosiakat, hogy amennyiben nem Tarlós István nyer, semmissé válik az Orbán és Budapest közötti megállapodás, magyarán rengeteg pénztől elesenek, akkor már kezdem jobban érteni, hogy vidéken is szabad a presszió. 

Ezzel szemben van jó néhány olyan város, közöttük kisebbek és nagyobbak, amelyek élő példái annak, hogy inkább a polgármester alkalmasságán múlik, hogy a település mennyire jól tudja felhasználni a rendelkezésre álló forrásokat. 

Az alábbi videóban Gyöngyös jelenlegi első embere - aki nem mellesleg ellenzéki - mondja el a konkrét adatokat, miszerint hiába volt az elődje kormánypárti, tized akkora fejlesztést tudott a városba vonzani, mint a jelenlegi önkormányzati ciklusba. /Elnézést 

hieszgyorgy-atvinterju.jpg

Rajta kívül, hogy néhány ismertebb, prosperáló várost említsünk, elég csupán Szegedet, Budaörsöt, vagy Gödöllőt példaként hozni. Ráadásul ha a pártpolitikát is mindenképpen ide szeretnénk citálni, az előbb említett városok mindegyik első embere különböző pártok színeiben politizált, szóval az egész nettó blöffölés.

Visszatérve az eredeti mondatokra, nálunk boldogabb helyeken, egy ilyen mondatért bukott volna a miniszter, de mindegy is. De vannak még egyéb eszközök is, amivel élnek a fideszesek, hallani olyanokat is már egy ideje, hogy vannak bizonyos munkahelyek, ahol a kormánypártokra kell szavazni és azt fényképpel is igazolni kell, különben kirúgják a dolgozót. Ha ez igaz, akkor az még súlyosabb aggályokat vet fel, leginkább azt, hogyan lehet ilyen körülmények között tiszta választásokat rendezni. A morális részéről már nem is beszélek, az már rég nem érdekli ezeket a politikusokat, de hogy a pokolban fogják őket kavargatni nagy üstökben az ördögök az biztos.

Egyszóval döntsetek legjobb belátásotok szerint, és ne higgyetek el minden marhaságot!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9315175052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása