Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BODA “MOSTMÁRNEMJOBBIK” BÁNK ÉS CSAPATA TATABÁNYÁN! Az Életfából merítenek erőt

mihazank.jpg

Amióta a Mi Hazánk Mozgalom elindult, azóta megy a pletyka, hogy a Jobbikból kivált párt igazából a kormány szekerét tolja, valójában azért hozták létre, hogy az ellenzéket megosszák vele. 

De állítólag a kamupártok is ezért vannak, hogy zavart keltsenek, és vigyék a lóvét szépen. Nem tudjuk, de ha tényleg így van, akkor kilóra meg vannak véve Boda Bánkék is. És mintha ezt bizonyítaná be a Városunk, Tatabánya fideszes Facebook-oldal tudósítása is.

“Valódi alternatívát szeretne kínálni Tatabányán is a Mi Hazánk Mozgalom. A párt megalakulása óta egyfajta harmadik utas politikát folytat, és céljuk továbbra is az, hogy alternatívát nyújtsanak azoknak, akik sem a kormánypártokkal, sem a baloldali ellenzék képviselőivel nem értenek egyet. A Mi Hazánk Mozgalom céljairól Boda Bánk László önkormányzati képviselő, a párt polgármester-jelöltje, Vajda Krisztián Ferenc, a mozgalom tatabányai elnöke és Schatz Balázs önkormányzati képviselőjelölt közös sajtótájékoztatóján számoltak be az Életfa téren (...)

(...) A Mi Hazánk Mozgalom konkrét elképzelései között szerepel a közrendre és köztisztaságra vigyázó úgynevezett „Városőrség” felállítása, mindemellett az önkormányzati bérlakások gazdálkodásáról, valamint a kulturális- és sportegyesületek támogatásáról is határozott elgondolásokkal rendelkeznek.” -írják.

Lássuk csak: olyan, mintha a fideszesek reklámoznák a Mi Hazánkat. Baráti hangvételű pr-cikk, gondolom Bodáéktól kapták vagy átvették a párt oldalálról. Tényleg el lehet képzelni a gyűlöletkampányok mestereitől, hogy rivális pártot reklámoznak egyetlen kritikai megjegyzés nélkül? Hát kérem, akkor miért nem ajánlgatják a többi ellenzéki párt képviselőjét a Facebook-oldalukon? 

Barátaim, itt nem a lóláb, hanem egy egész ménes lába kilóg.  Megnéztük a Mi Hazánk Mozgalom Facebook-oldalát, van ugyan aktivitás, de nem viszik túlzásba a fiúk, főleg így a választások előtt. Boda képviselő-jelölt oldala sem pörög ezerrel, azt nem lehet mondani, hogy nincs rajta semmi, de én a helyébe, biztos rengeteget posztolnék, főleg egy ilyen fontos időszakban.

Esetleg valami eseményeket keresne egy tatabányai polgár, hogy mégis személyes találkozzunk velük? Na, ilyet se találtunk.

Bár, ha a helyi fideszesek reklámozzák őket, ülhetnek nyugodtan a babérjaikon.

 

Fotó: Facebook/ Mi hazánk

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9515071526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása