Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MIKOR LESZ TATABÁNYÁN, A MÁRTÍROKON ZEBRA? Így könnyebb "levadászni" a gyalogokat?

martirok_zebra1.jpg

Nagy probléma az ott közlekedők számára a Mártírok útján a gyalogátkelő, vagyis annak hiánya, hogy bizony nincs elég.

Többen panaszkodtak, hogy, akik gyerekeket visznek az út  Fő tér felé eső oldaláról, az Ifjúság utcai kereszteződést követően, egészen a József Attila Művelődési Házig nem találnak kijelölt gyalogátkelő helyet, pedig az óvoda, iskola biztonságos megközelítéséhez, a környéken lakók egyik oldalról, a másik oldalra történő szabályos átkeléséhez, elengedhetetlen lenne. Érdekes, hogy ez eddig nem tűnt fel az illetékeseknek, lehet, többet kellene járniuk a város utcáit.

martirok_zebra2.jpg

Ugyancsak probléma a környéken a parkolás kérdése is (mondjuk, hol nem?) Anno, amikor a posta ideiglenesen a SZÜV épülete mellé lett helyezve, a személygépkocsiknak biztosítva volt a lehetőség, az útpadkára fél kerékkel történő parkolásra, amit megszüntettek. Mérlegelni kellene egy hosszú szakaszon történő parkolási lehetőség kialakítását az adott hosszú útszakaszon. És a mérlegelés után meg kellene valósítani.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2415051210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása