Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

LÁTSZAT, A TATABÁNYAI KÖZPÉNZEKRŐL: Mit keres Patakiné fideszes képviselő, a T-Szol elnök ügyvédi irodájában? 

schmidt_patakine-hidas.jpg

Azért a látszat legalább olyan fontos, mint a valóság.

Adott egy ügyvédi iroda, amelynek egyik tulajdonosa Dr. Hidas János a T-Szol jelenlegi elnöke, amely cég a tatabányai adófizetők és lakosság (képviselve az önkormányzat által) 100%-os tulajdona, és nem mellesleg kisgömböc módjára a város napi üzemeltetésének döntő többségét elvégzi, illetve rengeteg közpénzből történő beruházás is köthető hozzájuk. Nem mellesleg a Fidesz egyik helyi erős embere.

  1. januárjától gazdasági társaság igazgatóságának elnökeként tevékenykedik, így ügyvédi tevékenységét jelenleg szünetelteti.

Az ügyvédi irodát jegyző másik ember, Dr. Szücs Tamás 2011. júniusától az ügyvédi iroda tagja, egyben a Hidas és Szücs Ügyvédi Iroda irodavezetője. A Közbeszerzések Tanácsa által regisztrált hivatalos közbeszerzési tanácsadó, jelenleg is aktívan végzi ezen tevékenységet.

Az iroda hivatalos oldalán felelhető közbeszerzési eljárások jelentős részben a Schmidt Csaba vezette Tatabánya MJV-hoz köthető, ahol az iroda szerződéssel rendelkezik ezen tevékenység elvégzésére.

Nyilván ettől teljes mértékben függetlenül, a Hidas és Szűcs Ügyvédi Irodánál ügyvéd bojtár Pataki Zoltánné fideszes önkormányzati képviselő. Ő az, aki Schmidt Csaba javaslatára a Jogi és Közbeszerzési Bizottság elnöke ebben a ciklusban.

Annak a bizottságnak, akinek tiszte elbírálni Dr. Szücs Tamás (Patakiné FŐNÖKE) munkáját.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy ez Schmidt Csaba, Hidas János és Pataki Zoltánné szerint is szabályos és rendben lévő.

Természetesen elküldjük kérdéseinket erről nekik is, hogy esetleg a látszat szempontjából nem találják-e aggályosnak?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3115023604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása