Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AMIKOR A VÍZMŰVEK KEMÉNYEN SZÍVATJA A TATABÁNYAIAKAT! Csőtörést kívánnak az igazgató házánál!

esztergomiut-tb-csotores-alyuk.jpg

Egy panaszos lakó alapján látogattunk el Tatabányán az Esztergomi utca 7. számú ház elé.

esztergomiut-tb-csotores.JPG

innen folyt át a víz az út alatt

Mindennapos történet egy csőtörés, főleg a mai, pénzszűkében lévő, államosított közműcégek esetén. Nem is érdemelne figyelmet, ha a csőtörés elhárítása után rögtön, vagy maximum 1-2 napon belül helyreállítja a szolgáltató a hibaelhárítással érintett területet, jelen esetben az ÉDV Zrt. 

Gondolja ezt Móricka!

esztergomiut-tb-csotores-megsullyedtpad.JPG

esztergomiut-tb-csotores-teljesterjedelme.JPG

Vajon a fent említett Esztergomi utcában, úgy gondolhatták, hogy szívjanak már az ott lakók, ha már a Vízmű dolgozói is szívtak?

A panaszos lakó, és telefonunkra az egyik házkezelő is megerősítette, hetek óta ezekkel az áldatlan állapotokkal élnek együtt az ott lakók. Egy kiadós eső esetén ez különösen felemelő érzés, sőt kismamáknak, -papáknak és mozgássérülteknek kifejezetten “üdítő” lehetőség a testi erősödésre.

esztergomiut-tb-csotores-teljesterjedelme02.JPG

esztergomiut-tb-csotores-megsullyedtfoldtujaknal.JPG

Szerettünk volna információt kérni az ÉDV Zrt-től arra vonatkozóan, hogy mégis mikorra várható, hogy helyreállítják, de nem tudtunk telefonon olyan illetékessel beszélni, aki érdemben tudott volna nyilatkozni.

Ráadásul a Vízművek oldalán egy olyan telefonszám van megadva, amit nagy nehezen, többszöri próbálkozásra vesznek csak fel. Szerettük volna a sajtósokat megkérdezni erről, de őket nem sikerült elérni, ezért nekik írtunk levelet.

Többszöri próbálkozás után, először kaptunk egy ingyenes ügyfélszolgálati számot, ahol csupán annyit tudtak kérdésünkre mondani, hogy a helyreállítást egy külsős cég végzi. 

esztergomiut-tb-csotores-alyuktavolabbrol.JPG

Vajon a megbízást elnyert cégnek, a szerződésében nincs határidő? Vagy jó lesz így is a tatabányaiaknak felkiáltással, tesznek ránk?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2215000876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása