Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HÉTFŐTŐL TATABÁNYÁN LEZÁRJÁK A DÓZSAKERTI FELÜLJÁRÓ EGY RÉSZÉT! Imádkozzon, hogy ne essen nagy eső

dozsakerti-feluljaro-tb-utlezaras.jpg

Azt hiszem megnövekszik hétfőtől a Jóistenhez fohászkodók száma.

Azt írják a Tatabánya város Facebook oldalán, hogy ha az időjárás is engedi hétfőtől változik a forgalmi rend a Dózsa György úti felüljárón! Reméljük egy kis esőtől nem ijednek meg, ugyanis HÉTFŐTŐL, azaz augusztus 5- től EGY HÓNAPON KERESZTÜL dolgoznak majd a szakemberek a Dózsa György úti felüljárón, ahol az elöregedett és repedezett aszfaltburkolatot cserélik ki. Azért arra kíváncsiak lennénk, hogy mi tart ebben egy hónapig, ha a szerkezethez nyilvánvalóan nem nyúlnak hozzá.

Azt írják, a kivitelezés során lehet közlekedni a felüljárón autóval, de egy-egy kanyarodó sáv folyamatosan lezárásra kerül, így aki teheti a dugók elkerülése érdekében kerülje a felüljárót.

Namármost, ez ugye egy rossz vicc, hiszen tényleg azt gondolták, hogy jó ötlet körbeautóztatni valakit, ha átszeretne jutni egyik oldalról a másikra. Nem lehetett volna mondjuk gyorsabban és olyan időpontokban elvégezni a felújítást, amikor nem járnak rajta? Például éjszaka illetve úgy, hogy nem nyúlik bele az iskolai időszakban. Itt tényleg kóklerek végzik a munkák megtervezését?

Arról az egyszerű tényről már ne is beszéljünk, hogy mi lesz akkor, ha lesz egy kiadós eső és ahogy a múltkor, a Kertvárosi vasúti aluljárót nem lehet használni? Hogyan fognak közlekedni akár busszal, akár autóval, a biciklisekről és egyéb járművel közlekedőkről ne is beszéljünk.

A balesetek megelőzése érdekében kérnek mindenkit, hogy ne megszokásból közlekedjen, figyelje a sárga útfelfestéseket, a tereléseket jelölő bójákat és tartsa be a sebességkorlátozást.

Mondjuk a tájékoztatásnak ki kellene terjednie arra is, hogy közzétesznek egy pontos menetrendet rajzokkal, mikor milyen lezárás várható!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6814993102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása