Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NAGYON KEMÉNY DILEMMA TATABÁNYÁN: meddig töketlenkednek még az ellenzéki pártok?!

valasztokutyaval-hirek-ma.jpg

Úgy tűnik egyre többekben fogalmazódik meg a közelgő önkormányzati választás kapcsán, hogy mi várható Tatabányán?

Egy, a Facebookon sok helyen felbukkanó és sokakat reakcióra késztető írást dolgoztunk fel. Miközben rendszeresen jelennek meg hírek a hazai sajtóban a nagyvárosok ellenzéki pártjainak együttműködéséről az őszi önkormányzati választások kapcsán, itt Tatabányán mintha beállt volna a fagyhalál.

Sokan úgy hitték, hogy volt egy sikerre hajazó tavaszi egyeztetés sorozat, de aztán azt látják a választók, mintha hamvába dőltek volna ezek az EP választások után kialakult helyzet miatt. És folyik a belháború arról,hogy kinek a farka a nagyobb, miközben a pártok ismét elfeledkeznek arról a nagyon-nagyon egyszerű dologról, amit a választók szeretnének:

  • miért is vannak ők a választók szerint,
  • kiket képviselnek elvileg
  • kit kellene legyőzniük az ősszel.

A felhívást közzétévő szerint itt most sokkal többről van szó, hogy melyik párt jelöltje legyen a befutó. Most kell tenni annak érdekében, hogy megállítsuk Tatabánya bűnös, pazarló és tervszerűtlen gazdálkodását, a lakosság véleményére fittyet hányó döntések felszámolását, az uram-bátyám gazdasági kapcsolatok megszüntetését!

A média teljes arzenálja az ellenfél kezében van. Csakis a teljes, feltétlen és egyéni érdekeket háttérbe szorító együttműködéssel lehet a siker reményében fellépni.

Ehhez pedig egy pártoktól független, ismert és elismert, tisztességes és a korrupciót tűzzel-vassal kiirtani akaró személyt kell jelölni. Mindegy, hogy nőt, vagy férfit, fiatalt netalán idősebbet. Fontos, hogy tatabányai legyen, akit a gyökerei, kapcsolatai és helyismerete segíti ebben a hihetetlenül nehéz, lélekölő,embert próbáló feladatban, amihez elég türelmet, megértést kap a város lakóitól a következő 5 éves ciklusra.

Ti, kedves pártvezetők, elszórakozzátok ezt a nagyon fontos időszakot, látható eredmény nélkül és majd az utolsó pillanatban előadott javaslatokkal, népiesen szólva eltaláljátok, szarva közt a tőgyit. Már nyilvánosnak kellene lennie a jelöltek nevének, hogy a választók megismerhessék őket, tájékozódhassanak felőle. Fel kellene építeni őket! 

DE NEM, TI EGERÉSZTEK, AMI NEM VEZET SEHOVÁ!

Ám figyelmeztetlek Benneteket, Ha nem léptek azonnal és egy irányba, akkor az utolsó esélye is elszáll annak, hogy városunk ismét a baloldal fellegvára legyen. Nem fogjátok a kalapotok mellé tenni, amit ti fogtok kapni azért, mert elcseszitek az újabb esélyt az elégedetlen városlakók sorsának fordítására érdekében.

Ha késlekedtek vagy tovább gáncsoljátok egymást, az már nem egyszerűen hiba, az már politikai bűn, amit nem felejtenek el soha a szavazóitok.

Hölgyeim és uraim! Az Önök térfelén pattog a labda, de már nem sokáig. Nem csak az Önök léte forog kockán, hanem a város sorsa is.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9714927800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása