Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

RÉMÁLOM TATABÁNYÁN, TELJESEN LEÉGETT EGY LAKÓHÁZ! Ha tud segítsen, mindenük odalett a bent lakóknak

boglarkautca-tuz-tb-02-fb.jpg

Ma délután tűz ütött ki egy, a tatabányai Boglárka utcában lévő hétvégi házban. 

Az épületben állandóan laktak, két fő, aki közül egyikük tartózkodott otthon a tűzeset idején.

A katasztrófavédelemtől kapott információk szerint a tűzoltók délután három órától oltották három vízsugárral a tüzet és a tüzet teljesen, hat órára sikerült eloltaniuk.

A bent lakó hölgynek saját magának sikerült kijönnie, segítséget nem kellett igénybe venni. Sajnos az épület teljes mértékben megsemmisült, illetve a bent lakók mindene odalett.

boglarkautca-tuz-tb-01-fb.jpg

boglarkautca-tuz-tb-03-fb.jpg

Mi is véletlenül találtunk rá egyébként a segítségkérő posztra.

Változtatás nélkül közzétesszük, most nem a helyesírás, hanem a segítség a fontos:

Sziasztok! Segítségkéréssel jöttem... Egy rémàlom valósult meg az utcànkban.

Itt nàlunk Tatabànyàn a Boglàrkàba leégett egy hàz. Àllandóan lakott volt. Aki bennt (a ffi êlettàrs) volt ki tudott jönni (sztrókos .. ) .A pàrja dolgozni volt. A hàz lakhatatlannà vàlt. Semmijük nem maradt. Semmi !!!! Minden odalett. Bàrkinek bàrmi felesleges dolga lenne , ( építőanyag , bojler, tűzhely ,hűtő, bútor, ruhàk , 39 -es női cipő, papucs, 41-es ff cipő , ff ruhàk kb 175 cm kb 65kg ffi ruhàk , női 165cm , 60 kg (kb.) , konyhai eszközök , BÀRMI ami egy hàztartàsban szükséges hatalmas hàlával és köszönettel vàrjuk!!! Semmi nem maradt..... :( 

Ha valakinek van felesleges pàr Ft-ja... 

Németh Jenő 

11773401-01141605

Köszönjük !!!!!

A poszt 2019.06. 28.-àn 16:55- kor íródott... még paràzslanak a gerendàk...

Jelentkezzen ezen a Facebook oldalon, ha segíteni szeretne!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1014917062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása